Tomatenclafoutis
Ingredienten: (4 pers.):
25 gram bloem
2 eieren
1½ eetlepel crème fraiche
225 ml. melk
zout, peper
200 gram kerstomaten
tuinkers
50 gram geraspte kaas
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Roer een glad beslag van de bloem, eieren, crème fraiche, melk, zout en peper. Leg de kerstomaten met de tuinkers en geraspte kaas in een ingevette ovenschaal of kleine taartvorm. Schenk het beslag erover en bak de clafoutis in ca. 20 minuten goudbruin en gaar. Haal de clafoutis uit de schaal of vorm en snijd hem in vieren of in punten.
Receptnummer: 13934 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: barbara
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept