Ingredienten: (4 pers.):
400 gr half-om-half gehakt
1 witte ui, in blokjes
1 rode paprika, in blokjes
200 gr champignons, gesneden
40 gr Tacomix (zakje)
400 gr tomatenblokjes (blik)
1 pot bruine bonen (850 ml)
4 soft tortilla's
4 eetl geraspte kaas | Bereiding:
1 Verwarm de oven voor op 180 gr C.
2 Verhit 1 eetl (olijf)olie in een wok of koekenpan en rul hierin het gehakt los.
3 Voeg de ui, paprika en champignons toe en bak deze ca. 5 min. mee.
4 Voeg de tacomix toe en meng goed door.
5 Voeg de tomatenblokjes en de uitgelekte bruine bonen toe en laat ca. 10 min. zachtjes koken.
6 Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
7 Doe op iedere tortilla enkele flinke scheppen chili con carne en rol de tortilla's op.
8 Leg de gevulde tortilla's in een ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas.
9 Bak de tortilla's in de oven ca. 10 min. tot de kaas is gesmolten.
|