Rode lizensoep |
Ingredienten: (4 pers.):
250 gram rode linzen
1 blik gepelde tomaten
1 teen knoflook
1 grote ui
250 gram magere spekreepjes
2eetlepels rode pesto
1 bouillonblokje
1 liter water
Eventueel kruidenkaas (boursin oid) | Bereiding:
Ui klein snijden en knoflook hakken
Spekjes uitbakken en de ui/knoflook erbij doen
Blik tomaten toevoegen
Rode linzen toevoegen
Water toevoegen
Alles aan de kook brengen vuurplaten zetten en gaar laten worden in een half uurtje
Bouillonblokje toevoegen
Rode pesto toevoegen,
Dien de soep heet op met een lepel kruidenkaas voor een romig accent
Lekker met Turks brood
|
Receptnummer: 13944 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Corry1602 |
Opmerking: Snel, simpel,lekker en gezond |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |