Nieuws   Zoeken 

Rode lizensoep
Ingredienten: (4 pers.):
250 gram rode linzen
1 blik gepelde tomaten
1 teen knoflook
1 grote ui
250 gram magere spekreepjes
2eetlepels rode pesto
1 bouillonblokje
1 liter water

Eventueel kruidenkaas (boursin oid)
Bereiding:
Ui klein snijden en knoflook hakken
Spekjes uitbakken en de ui/knoflook erbij doen
Blik tomaten toevoegen
Rode linzen toevoegen
Water toevoegen
Alles aan de kook brengen vuurplaten zetten en gaar laten worden in een half uurtje
Bouillonblokje toevoegen
Rode pesto toevoegen,
Dien de soep heet op met een lepel kruidenkaas voor een romig accent

Lekker met Turks brood

Receptnummer: 13944 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Corry1602
Opmerking:
Snel, simpel,lekker en gezond
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept