Nieuws   Zoeken 

Pasta met carbonara/groentesaus
Ingredienten: (2 pers.):
Olijfolie
Doosje verse perline met kaasvulling (of andere gevulde pasta)
ca. 75 gram magere gerookte spekblokjes
1 kleine ui
1 rode paprika
1 courgette
potje carbonarasaus Grand'Italia
Fijngesneden platte peterselie
Geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding:
Snipper de ui en snij de paprika en courgette in blokjes.
Fruit de uisnippers glazig in de olijfolie in een wok of pan samen met de spekblokjes. Voeg de paprika- en courgetteblokjes toe en bak mee tot ze beetgaar zijn. Kook intussen de perline of andere pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Laat de pasta uitlekken in een vergiet en doe het bij de groente in de wok. Het potje carbonarasaus erover gieten, alles goed door elkaar roeren en even goed doorwarmen. De pasta over 2 voorverwarmde borden verdelen en daar eerst de peterselie en dan de kaas over strooien.
Receptnummer: 13948 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: barbara
Opmerking:
Lekker en klaar in een klein kwartiertje.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept