Nieuws   Zoeken 

Ingrid's macaronieschotel met camambert
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak grote schelpen macaronie
1 pond gehakt
7 grote tomaten
4 kleine uien
2 blikjes tomatenpuree
melk
250 gr. camambert
plakjes kaas
Bereiding:
Snij de uien en fruit ze in een pan. Daarbij de gehakt roerbakken. De tomaten ontvellen, in stukjes snijden en samen met de tomatenpuree erbij doen.
Kook de macaronie.
Vul een steelpannetje voor de helft met melk, snij de camambert in kleine stukjes en doe dit bij de melk. Laat dit zachtjes opstaan tot de camambert is gesmolten. Doe dit geheel dan bij de gehakt in de pan. Maak nu laagjes in een ovenschaal, eerst macaronie, dan de saus, dan weer macaronie, dan weer saus....enz tot alles op is.
Dan de schotel bedekken met plakjes kaas en dan 10 tot 15 minuten op 220 graden in de oven.
Receptnummer: 1408 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Ingrid Barelds
Opmerking:
Kan met alle soorten macaronie, maar met de grote schelpen gaat de saus in de schelpen zitten, en dit geeft het beste resultaat.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept