Spinazietortellinischotel
Ingredienten: (2 pers.):
een pak bladspinazie (450 gr.)
1/2 pak tortellini met kaasvulling
50 g geraspte kaas
zout en peper
nootmuskaat
pakje MonChou Pan & Oven
Bereiding:
Laat het pak bladspinazie ontdooien. Druk het vocht er uit. Kook de tortellini met kaasvulling beetgaar. Leg de tortellini in een ingevette ovenschaal. Verdeel er de spinazie over. Roer de geraspte kaas, zout, peper en nootmuskaat door een pakje MonChou Pan & Oven. Giet dit over de spinazie. Plaats de schotel in een op 200C voorverwarmde oven gedurende 20 min.
Receptnummer: 141 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept