Nieuws   Zoeken 

Nadine's eenpansgerecht met komkommer
Ingredienten: (4 pers.):
1 komkommer
3 ons rundgehakt
bakje champignons
8 sjalotjes
1 ons ontbijtspek
droge witte wijn
zout, peper, paprikapoeder
Bereiding:
Van het gehakt kleine balletjes draaien. Spek in reepjes snijden. Champignons borstelen en halveren. Sjalotjes pellen en halveren. Komkommer schillen, in de lengte in vieren snijden en stukken van ongeveer 3 cm maken. Gehaktballetjes met spekjes aanbraden. Champignons toevoegen en meebakken. Sjalotjes toevoegen en ook even meebakken. Zout, peper en paprikapoeder toevoegen. Komkommerstukjes toevoegen en wijn erbij schenken tot alles onder het vocht staat. Met deksel op de pan ongeveer een kwartier laten pruttelen tot de komkommer zacht is geworden. Erg lekker, met witte rijst.
Receptnummer: 1410 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Nadine
Opmerking:
De sjalotjes en warme komkommer geven het een hele aparte smaak, erg lekker!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept