Nieuws   Zoeken 

Wendy's pasta met ham-paturain-roomsaus
Ingredienten: (2 pers.):
Pasta naar keuze
Tagliatelle roomsaus van honig
paturain (peper of knoflook, kuipje van 80 gram)
prei,
champignons,
ui
250 gr. hamreepjes
Bereiding:
Kook de pasta volgens de verpakking. Snij de champignons, prei en uien klein en bak ze in de olie. Voeg de hamreepjes toe en verwarm het geheel nog door. Maak de saus volgens de verpakking en voeg het champignons, prei, ui, ham mengsel er aan toe. Het kuipje paturain bijvoegen en roeren tot het helemaal gesmolten is. De pasta afgieten en op een bord doen met de saus er over heen. Eet smakelijk !
Receptnummer: 1413 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Wendy Verheijen
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept