Hilde's verrukkelijke ovenschotel met sperziebonen en perzik
Ingredienten: (4 pers.):
1 pond rundergehakt
4 ons sperziebonen
blik perziken
2 zakjes aardappelpuree
zout en peper
boter en paneermeel
knoflookpoeder, kerrie en oregano
Bereiding:
Sperziebonen koken en op de bodem van een ovenschaal leggen. Nootmuskaat erbovenop. Ondertussen het gehakt in braadpan en de kruiden erdoor mengen. Gaar gehakt op de sperziebonen leggen. Dan doe je de stukjes perzik erbovenop. Aardappelpuree maken en erbovenop doen. Tenslotte een klein klontje boter op de aardappelpuree en bestrooien met een beetje paneermeel. De ovenschaal in de voorverwarmde oven van 200 C doen en na 20-30 minuten kunt u het opdienen!
Receptnummer: 1448 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 50 min. | Meer recepten van: Hilde Breunissen
Opmerking:
Mijn zus, die een kookwonder is, heeft dit recept bedacht, dus het is in geen kookboek te vinden!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept