Mihoen uit Singapore van Yvonne
Ingredienten: (2 pers.):
200 gr. mihoen
zakje Silvo nasikruiden
peterselie
1 groene paprika
200 gr. kipfilet
sjalotjes
100 gr. garnalen
taugé
1 omelet
1 lente-uitje
1 tl suiker
zout
1 scheut sesamolie
1 scheut sojasaus
1 scheut rijstwijn
Bereiding:
Week de mihoen 10 minuten in heet water en laat ze uitlekken.
Doe er 3 eetlepels olie in, laat die heet worden en bak de stukjes kipfilet erin totdat ze bruin zijn.
Roerbak achtereenvolgens de nasikruiden, paprika, sjalotjes, garnalen, champignons en voeg tenslotte de taugé toe. Roer nog even om.
Doe er vervolgens de mihoen bij en de suiker, zout, sesamolie, sojasaus en rijstwijn.
Schep goed om en garneer met de omelet en de lente-ui en peterselie
Receptnummer: 1460 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Yvonne
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept