Nieuws   Zoeken 

kesselsewitlofsoep van oldlady
Ingredienten: (2 pers.):
1pakje champignoncreme
of apspergecremesoep van KNORR>
1 pond witlof
1 kipfilet van 2 ons
of 2 ons kalfsgehakt
een mespuntje sambal.
Bereiding:
Snij de lof, kook hem met aanhangend water gaar, kruid het gehakt(liefst kalfs) een beetje pittig, draai kleine balletjes en gooi bij de lof en laat even meegaren of snij de kipfilet klein (hoeft niet gekruid te worden ) en doe die erbij .Doe de asperge cremesoep in een litermaat doe er 7 dl water bij en klop even door ,doe bij de gekookte gare witlof ( vergeet het mespuntje sambal niet ) laat even goed door warmen en je hebt een heerlijk KESSELSSOEPJE kan gewoon lekker stokbrood bij met eventueel lekker belgische kaas Nog lekkerder dan franse!!! Smakelijk eten .
Receptnummer: 1462 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: oldlady
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept