Nieuws   Zoeken 

Gehaktbrood van Gisela
Ingredienten: (4 pers.):
750 gr. half om half gehakt
1 zakje nasikruiden (Conimex)
1 ei
paneermeel
Bereiding:
Meng het gehakt met de nasikruiden en het ei en iets van paneermeel, zodat het niet meer plakt. Maak er een stevige "worst" van en rol deze door het paneermeel.
Laat in een grote pan boter heet worden en braad het gehakt voorzichtig rondom aan (ook de kopse kanten). Schenk een beetje water bij het gehakt en laat het vervolgens nog ± 40 minuten sudderen tot het gehakt gaar is. Als het water verdampt iets water erbij schenken. Draai het gehakt af en toe om om plakken tegen te gaan en schenk af en toe een beetje water uit de pan over het gehakt. Laat het goed afkoelen voordat je het gaat snijden.
Receptnummer: 1463 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 50 min. | Meer recepten van: Gisela van Kerkom
Opmerking:
Dit is ontzettend lekker op brood als je een feestje hebt of gewoon voor op de boterham. Ik heb echt enorm veel reacties hierop gehad.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept