Nieuws   Zoeken 

Josien's Kipfilet in goudse kaas
Ingredienten: (4 pers.):
4 kipfilets
4 plakken rauwe gerookte ham
4 plakken goudse kaas
4 sjalotten
1 dl. witte wijn
peper en zout
40 gr. boter
Bereiding:
Begin met de oven voor te verwarmen op 220 graden.
Doe de kipfilets tussen 2 velletjes folie en sla ze plat met een steelpan of vleeshamer.
Beboter een platte ovenvaste schaal en leg hierin steeds op elkaar een plat stuk kip, 1 plak ham en 1 plak kaas zodat het 4 keurige stapeltjes zijn.
Pel de sjalotten, snijd ze in vieren en leg ze tussen het vlees.
Giet de wijn hierover en leg hier en daar een stukje boter. Zet de schaal in de oven voor 20 min.
Receptnummer: 1468 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: josien van dishoeck
Opmerking:
Omdat de rauwe ham vrij zout is zet ik meestal peper en zout op tafel, beter te weinig dan te veel!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept