Kerriesaus
Ingredienten: (2 pers.):
1 ui
25 gr. boter
2 theelepels kerrie
klein blikje ananasstukjes
1 bouillonblokje
pakje MonChou Pan & Oven
Bereiding:
Snipper de ui en fruit deze in de boter met de kerrie in een koekenpan. Voeg het sap van een klein blikje ananasstukjes en een bouillonblokje toe en roer tot het blokje is opgelost. Voeg een pakje MonChou Pan & Oven toe en laat de saus door en door warm worden. Serveer de ananasstukjes over de saus. Lekker bij kip- en rijstgerechten.
Receptnummer: 147 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept