Stroganoffsaus
Ingredienten: (2 pers.):
1 ui
250 gr. champignons
300 gr. biefstuk
25 gr. boter
1 teentje knoflook
3 el ketchup
1/2 bouillonblokje
pakje MonChou Pan & Oven
zout en peper
1 a 2 el cognac
Bereiding:
Snipper de ui en snij de champignons in plakjes en de biefstuk in reepjes. Fruit de ui in de boter. Voeg de biefstuk, de champignons en een uitgeknepen teentje knoflook, ketchup en het halve bouillonblokje toe en bak gedurende 3 min. Roer er een pakje MonChou Pan & Oven door en verwarm de saus. Breng op smaak met zout en peper en 1 a 2 el cognac. Serveer met gebakken aardappelen en een frisse salade.
Receptnummer: 149 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept