Nieuws   Zoeken 

Rode currypasta (zie mijn thaise recepten waarin het gebruikt wordt) van Petra
Ingredienten: (2 pers.):
6 rode peters
1 sjalot
1 stengel sereh of serehpoeder
halve tl trassi
half zakje fijngeknipte koriander
2 teentjes knoflook
1 el olie
Bereiding:
Stamp voor ca. 6 el currypasta 6 fijngehakte rode peters met 1 gehakte sjalot
1 fijngehakte stengel sereh (alleen witte gedeelte) of poeder, halve theelepel verkruimelde trassi (gedroogde garnalen pasta) en half zakje fijngeknipte koriander tot een gladde pasta. Knijp hier 2 teentjes knoflook boven uit. Verdun de pasta met 1 eetlepel olie tot een smeuiige massa.
Receptnummer: 1494 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: petra colpa
Opmerking:
Deze pasta is te gebruiken in verschillende gerechten. Zie ook mijn andere thaise recepten. Hierin wordt het steeds gebruikt
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept