Kaassaus
Ingredienten: (2 pers.):
pakje MonChou Pan & Oven
50 gram geraspte belegen kaas
scheutje melk
nootmuskaat
(versgemalen) peper en zout.
Bereiding:
Schenk een pakje MonChou Pan & Oven in een steelpan en verwarm het tot de saus bindt. Roer er vervolgens de geraspte belegen kaas door. Verdun de saus eventueel met een scheutje melk. Breng op smaak met nootmuskaat, (versgemalen) peper en zout. Lekker op bloemkool, witlof of broccoli en bij pasta.
Receptnummer: 150 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept