Nieuws   Zoeken 

Chef`s Pitti-Panna
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. Aardappelen
450 gr. Ui
400 gr. rookspek in kleine blokjes
grilkruiden mix
4 eieren
500 gr. rode bietjes gaar
Olie/Azijn/peper/zout/peterselie
Bereiding:
Aardappelen schillen en in blokjes van een 1/2 cm snijden. Uien snipperen in het zelfde formaat.
Rookspek ook in blokjes van een 1/2 cm.
Aardappelblokjes 1 minuut koken en gelijk spoelen met koud water.
Olie in een bakpan verhitten en hierin de spekblokjes en 400 gr. van de ui en de aardappelblokjes bakken tesamen met de gilkruiden.
Bakken totdat alle ingrediƫnten goudbruin en gaar zijn.
Van de rode bietjes en de overige ui een slade maken en op smaak brengen met een dressing van de olie/azijn/peper/zout en peterselie.
De eieren bakken.
De Pitti-Panna serveren met de salade en een gebakken ei.
Receptnummer: 1500 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Henk D
Opmerking:
Een origineel Zweeds gerecht.
Je kunt ook gewoon een pot rode bietjes nemen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept