Nieuws   Zoeken 

Jan's lamslapjes in kerriesaus
Ingredienten: (6 pers.):
1 lamsbout (het vlees van de lamsbout in plakjes snijden)
2 teentje knoflook
2 sjalotjes
2 gember
1 rode peper
1 citroen
1 lemoen
1 el rode-kerriepasta
1 kippenbouillontablet
2 el verse gehakte koriander
2 el verse gehakte munt
water
peper
Bereiding:
Sjalotjes en knoflook in wat hete olie fruiten, Rode peper, gember en peper toevoegen en even omroeren Kerriepasta, kippenbouillontablet en wat water toevoegen en goed omroeren Sap van ½ citroen en van ½ lemoen toevoegen en goed omroeren Dan vlees erin doen en het geheel laten sudderen en regelmatig omroeren Op het laatst de munt en koriander erbij doen en nog even laten sudderen.
Receptnummer: 1511 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Bij dit gerecht de sajoerboontjes serveren. Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept