Jan's sajoer boontjes 2 |
Ingredienten: (4 pers.):
2 sjalotjes
2 knoflook
1 Salaam
1 Laos
1 koolrabi
½ pond boontjes
1 blikje maïskolfjes
1 ½ cm santen
water
| Bereiding:
Sjalotjes en knoflook in wat hete olie fruiten. Salaam en Laos erbij doen Koolrabi in reepjes gesneden erbij doen en even laten roerbakken Boontjes erbij en ook even laten roerbakken Maïskolfjes in stukjes erbij met vocht erbij doen en even laten sudderen Dan 1 blikje water en santen erbij doen en goed omroeren Het geheel even laten sudderen dat de groenten beetgaar zijn. |
Receptnummer: 1512 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg |
Opmerking: Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |