Nieuws   Zoeken 

Pasta met spekjes en gorgonzola van Ditta
Ingredienten: (3 pers.):
1 bakje met spekjes
bleekselderij (ongeveer 3 delen)
125 gr. Champignons
200 gr. Gorgonzola
klein flesje Koffieroom
2 tl.Tijm
schepje suiker
Bereiding:
Doe de spekjes in een hapjespan (er is geen boter nodig), zet ondertussen het water op voor de pasta en kook deze zoals u dat gewend bent.
Snijd de bleekselderij en champginos in stukjes. Voeg deze na zo'n 4 minuten toe en laat even meebakken. Voeg dan de in stukjes gesneden gorgonzola en de koffieroom toe en als laatste de tijm en het schepje suiker. Saus is tegelijk klaar met pasta. Serveer saus over pasta.
Receptnummer: 1525 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Ditta
Opmerking:
Lekker makkelijk voor onverwacht bezoek!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept