Jacquelien's grutje |
Ingredienten: (3 pers.):
1 blikje champignon créme soep
circa 300 gr. kipfilet
circa 300 gr. zilvervliesrijst
1 bakje paturain
1 bakje champignons
peper en zout | Bereiding:
Snij de kipfilet in reepjes/stukjes en strooi er wat zout en peper overheen. Snij de champignons in schijfjes(niet wassen maar schoonborstelen, anders gaat de smaak verloren). De kipfilet en de champignons aanbakken tot dat ze beiden goudbruin zijn. Ondertussen de rijst koken.
De champignon créme soep toevoegen aan de kipfilet en champignons + 1/2 blikje water. Voeg de paturain toe en laat dit geheel nog eventjes op het vuur staan tot dat de rijst klaar is.
Eet smakelijk |
Receptnummer: 1532 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Jacquelien |
Opmerking: Je kan hierbij wat kroepoek serveren en b.v. sla. De rijst kan je uiteraard appart serveren, maar het mag ook allemaal door elkaar. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |