Nieuws   Zoeken 

Champignonsaus
Ingredienten: (2 pers.):
150 gr. champignons
100 gr. bacon
1 el olie
1 tl gedroogde salie
pakje MonChou Pan & Oven
zout en peper
Bereiding:
Maak de champignons schoon en snij deze in plakjes. Snij bacon in reepjes. Bak de champignons en de bacon in de olie en voeg de gedroogde salie toe. Roerbak gedurende 3 min. op hoog vuur. Voeg een pakje MonChou Pan & Oven toe en warm de saus door en door. Breng op smaak met zout en peper.
Lekker bij varkensvlees, pasta en rijst.
Receptnummer: 154 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept