Italiaanse Boerenkool van Engeltje |
Ingredienten: (2 pers.):
400 gr. boerenkool (diepvries)
250 gr. chirossoworst in plakjes
1 zakje aardappelpuree
melk (voor de puree)
100 gr. geraspte kaas
boter
| Bereiding:
Kook de boerenkool 8 minuten voor met iets zout.
Maak de aardappelpuree volgens de beschrijving op de verpakking.
Vet een ovenschaal in en verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg onderin de schaal eerst de boerenkool, schik daarop de plakjes chirossoworst en dek dit af met de puree.
Leg hierop wat kleine stukjes boter en strooi de kaas erover.
20 minuten in de oven en klaar is "Kees". |
Receptnummer: 1555 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Engeltje |
Opmerking: Verrassend anders en lekker snel! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |