Nieuws   Zoeken 

Oosterse spinazie van Mayken
Ingredienten: (2 pers.):
1 grote ui
1 vleestomaat
1 el boter
1 el olie
1 teentje knoflook
½ el kerriepoeder (mild)
1 tl sambal oelek
1 pak diepvries spinazie (450 gr.)
¼ kuipje santen (50 gr.)
zout
1 kruidnagel
Bereiding:
Ui pellen en snipperen. In pan boter en olie verhitten. Ui ±3 min. zachtjes bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Kerriepoeder, sambal en kruidnagel erdoor roeren. Spinazie toevoegen. Ontdooien en koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen santen en tomaat in stukjes snijden. Aan spinazie toevoegen: tomaat, santen en zout. Nog ±5 min. stoven. Lekker met rijst en hard gekookte eieren.
Receptnummer: 1557 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Mayken Ongersma
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept