Nieuws   Zoeken 

Kip sherry van Judith
Ingredienten: (3 pers.):
300 gr. kipfilet
2 uien
2 rode paprika's
1 bakje champignons
zakje kipkruiden
ketjap
sherry
1 flesje schaschliksaus
250 ml slagroom
rijst
komkommer
Bereiding:
Kipfilet in stukjes snijden en vermengen met de kipkruiden. Een scheut sherry en een scheut ketjap erbij en even laten marineren.
Ui fruiten, daarna de gemarineerde kip toevoegen en een paar minuten meebakken. Daarna de gesneden champignons en paprika laten meebakken. Schaschliksaus en slagroom toevoegen en laten koken.
Serveren met rijst en stukjes komkommer.
Receptnummer: 1558 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Judith
Opmerking:
verrassend lekker gerecht
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept