tomaten-eierloemensoep van cisca |
Ingredienten: (4 pers.):
2-3 pomadori tomaten
2 eieren
zout
1 lente ui
4 el olie
witte peper uit de molen | Bereiding:
De tomaten wassen en in de lengte halveren en in dunne plakken snijden.
De eieren in een kom met wat zout en 1-2 el koud water loskloppen.
De lenteui in kleine plakjes snijden.
In een wok de olie verhitten.Tomaten toevoegen en in 2 min. op hoog vuur roerbakken tot het sap loskomt en de plakjes iets uit elkaar gaan vallen.
Dan 4 dl ater erij schenken en aan de kook brengen.
Met zout op smaak brengen.
De eieren in een dun straaltje al roerend toevoegen.
Soep overdoen in kommen met de lente ui en witte peper bestrooien en onmiddelijk opdienen |
Receptnummer: 1564 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: cisca |
Opmerking:
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |