Nieuws   Zoeken 

Rode kool ovenschotel van Jeannette
Ingredienten: (3 pers.):
Pot Rode Kool
Potje Appelcompote
500 gr. gehakt
knoflook
kruiden die jezelf willen gebruiken , ik zelf gebruik meestal kerrie, peper zout , paprikapoeder
aardappelpuree
Bereiding:
Maak de aardappelpuree klaar, uit een zakje of van echte aardappels.
Bak gehakt rul met knoflookteentjes geperst (hoeveelheid naar wens) met de rest van je kruiden.
Doe dit onder in een ovenschaal, daaroverheen de rode kool verspreiden en daar boven op de appelcompote. Als laatste de aardappelpuree eroverheen. Daarboven kan je een klontje boter doen om het wat bruiner af te bakken. Dit bak je dan af in de oven/of combi-magnetron.
Receptnummer: 1598 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jeannette
Opmerking:
In de magnetron is het eerder klaar natuurlijk dan in de oven. Alles is al gaar, dus het hoeft alleen nog maar warm te worden en een bruin laagje bovenop te krijgen!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept