Helene's zuurkoolschotel met een vleugje shoarma
Ingredienten: (4 pers.):
300 g. Zuurkool (wijn/kruiden)
300g. gehakt (halfom)
1 grote ui
1 rode paprika
250 g. champignons
1 tomaat
150 g. geraspte kaas
1 pakje aarappelpuree met kaas
1 blikje ananas in stukjes
olijfolie
shoarmakruiden
2 teentjes knoflook
Bereiding:
Gehakt in olijfolie rullen met daardoor heen shoarma kruiden naar smaak. Was en snij de groenten. En voeg deze al roerbakkend toe aan het gehakt. Verwarm de oven voor op 200C. De gehaktprut op de bodem van de ovenschaal verspreiden. Hierover heen de zuurkool. Dan een laagje ananas stukjes. De aardappelpuree bereiden volgens verpakking en boven op de ananas verdelen. Strooi gelijkmatig de geraspte kaas over het geheel. De moeite waard om te proberen.
Receptnummer: 160 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Helene van Putten
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept