Hanneke's roerei met ham en peterselie
Ingredienten: (4 pers.):
100 gr. boter
8 stuks boterham
4 stuks ei
4 plakken ham
snufje peper
6 el peterselie (fijngehakt)
snufje zout
Bereiding:
Snijd de ham in reepjes.
Breek ondertussen de eieren in een pannetje.
Voeg de boter en de hamreepjes toe en laat het ei al roerende op een laag vuur stollen.
Niet helemaal hard laten worden! Breng het roerei op smaak met zout en peper en voeg de peterselie toe.
Rooster de boterhammen en leg ze op 4 borden.
Schep de roereieren op de geroosterde boterhammen.
Receptnummer: 1610 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
voor ontbijt en lunch
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept