Nieuws   Zoeken 

Hanneke's gegrilde karbonade met kerrie en koriander-cashewpesto
Ingredienten: (4 pers.):
125 gr. cashewnoten (ongezouten)
125 gr. kaas (oude geraspte)
600 gr. karbonade
1/2 el kerriepoeder
1 teentje knoflook
6 el koriander (fijngehakt)
1 dl olijfolie
snufje peper
snufje zout
Bereiding:
Pel het teentje knoflook.
Maal voor de pesto, in de keukenmachine of met de staafmixer, de koriander, de knoflook, de cashewnoten, de kaas en de olijfolie fijn.
Breng de pesto op smaak met peper en zout.
Wrijf de karbonades aan beide kanten in met de kerriepoeder en peper.
Verhit een grillpan of de grill op de hoogste stand.
Gril de karbonades aan beide kanten bruin en gaar (ca. 20 minuten).
Leg het vlees op warme borden en verdeel de koriander-cashewpesto op het vlees.
Receptnummer: 1613 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
Lekker met tortellini (Italiaanse gevulde deegkussentjes) en roergebakken courgetteblokjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept