Nieuws   Zoeken 

Miriam's pommes tjarine mais different
Ingredienten: (4 pers.):
per persoon 2 mooie niet te grote, gelijke stevig kokende aardappelen
(bijv. accent, roseval)
per persoon 2 tl crème fraîche (op smaak gebracht met peper en zout)
roomboter
peper en zout
vers gemalen nootmuskaat
120 gram Truffelpanade
Bereiding:
Kook de aardappelen in de schil, halveer ze, hol ze uit met een lepel. Houd de schil warm en vermeng de pulp met de boter en de crème fraîche. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat (weinig!). Doe de pulp terug in de warm gehouden schil en bedek met de truffelpanade. Serveren op een bedje van diverse saladesoorten.
Receptnummer: 1624 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Miriam Toet
Opmerking:
"Panastoe" Truffelpanade is te verkrijgen bij Jacobus Toet Caviar BV in Scheveningen, Dr. Lelykade 150. Zij sturen deze fantastische delicatesse ook naar u op, vraag even of zij een gratis receptenboekje meesturen. Tel. 070-3544711
Voor meer info www.jacobus-toet.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept