Nieuws   Zoeken 

Deb's lekkere magere pasta met citroen
Ingredienten: (2 pers.):
pasta
1 citroen
150 gr rauwe ham
75 gr zwarte olijven
olijfolie
peper en zout
Bereiding:
Pasta koken. Citroen goed schoonboenen, raspen en uitpersen. 1 dl. sap vermengen met een flinke scheut olijfolie, en wat zout (niet teveel, de ham is ook zout). Rauwe ham kleinsnijden. Olijven in plakjes snijden. Alles door de gekookte pasta scheppen, citroenrasp erdoor scheppen en wat (versgemalen) peper eroverheen doen.
Lekker met tomatensalade met fĂȘta!
Receptnummer: 1675 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Deb
Opmerking:
Voor een nog snellere, en minder zure variant: gebruik kant-en klare citroenrasp van de bakafdeling in de supermarkt!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept