Ingredienten: (4 pers.):
paar pomodori (1 per persoon)
venkelknol (1 per 2 personen)
grofgehakte walnoten
gerookte zalmfilet/zalmsnippers (ong. 100 gr. p.p)
pesto
koksroom (van AH)
geraspte kaas
olijfolie
peper en zout
verse tagliatelle | Bereiding:
Snij venkelknol fijn, doe olijfolie in pan en bak venkel met walnoten ong. 3 min. Doe er wat peper over. Leg onderin ovenschaal een laag in plakjes gesneden pomodori. Dan een laag met venkel/walnotenmengsel. Smeer pesto op zalmfilet en leg deze in de ovenschaal. Dan weer een laag venkel/walnotenmengsel en als laatste een laag in plakjes gesneden pomodori.Schenk wat room over het gerecht en doe er als laatste een laagje geraspte kaas over. Zet dit 20 min. in een oven van 200 graden.
Serveer hierbij verse tagliatelle. |