Jolanda's bloemkool gehaktschotel
Ingredienten: (3 pers.):
300 gram rundergehakt
margarine
bakje champignons (250 gr) in schijfjes
200 gr. tomaten in blokjes
1 grote bloemkool in roosjes
geraspte kaas
Bereiding:
Kook de bloemkool gaar in circa 25 min.
Bestrooi het gehakt met peper en zout en eventueel kruiden, bak het rul in een klein beetje margarine of in een anti aanbakpan.
Voeg de champignons en de tomaten toe bij de gehakt.
Schep de bloemkool in een ovenvaste schaal en schep er het gehaktmengsel bovenop, strooi er de geraspte kaas over en zet de schotel even onder de grill plus minus 15 minuten.
Receptnummer: 1692 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: jolanda
Opmerking:
Dit recept heb ik ooit gekregen van een slankclub.
Het is erg smakelijk en niet vet .
Erg lekker met krieltjes of aardappelpuree.
Wij eten het echt niet anders meer.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept