Gevuld warm stokbrood
Ingredienten: (2 pers.):
Stokbrood
50 gram roomboter
100 gram smeerkaas
1 el peterselie (zeer fijn)
knoflookpoeder
peper
2 ons bacon
aluminium folie
Bereiding:
Verwarm de oven voor.
Knip een stuk aluminium folie wat ruim 2 maal zo breed is als het stokbrood en een paar centimeter langer. Bestrijk de glimmende kant met boter. Snij het stokbrood om de 2 cm. in tot bijna onderaan het brood. Zorg dat het stokbrood wel heel blijft.
Roer de overige boter met de smeerkaas tot room en meng er de peterselie, knoflook en de peper door. Verdeel dit kaasmengsel over de insnijdingen en leg er een opgerold plakje bacon tussen. Leg het brood iets onder het midden op de aluminium folie. Vouw het grootste stuk aluminium folie over het brood en maak de drie open kanten met een dubbele vouw dicht. Zet het stokbrood onder het midden in de oven en laat het in 15-20 minuten warm worden. Ovenstand 4-5. Maak de laatste 2 minuten de bovenkant van het aluminium folie open en vouw het uit elkaar. Dien het warme stokbrood in de folie op.
Receptnummer: 17 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept