Ingredienten: (4 pers.):
1 pak Honig Fusilli Tricolore
1 bakje champignons
1 potje creme fraiche
±150 gram mascarpone
flinke scheut witte wijn
1 ui
2 tenen knoflook
250 gr. gerookte spekdobbelsteentje
1 afgestreken el oregano
peper/zout/nootmuskaat/paar druppels worchestersauce
boter om in te bakken | Bereiding:
In boter fruiten: gesnipperde ui, knoflook, plakjes champignons, spekjes. Kruiden met oregano, peper/zout/nootmuskaat. Worchestersauce naar smaak.
Even laten sudderen.
Fusilli koken volgens voorschrift.
Aan prutje toevoegen: creme fraiche + mascarpone + wijn.
Roeren tot een glad geheel.
(als de saus te dun is: binden met bloem opgelost in melk).
Serveren in schaal: fusilli met saus eroverheen
Geef daarbij een frisse gemengde salade. |