David's brood met olijf olie en tomaat
Ingredienten: (4 pers.):
Enkele grote tomaten
Olijf olie (bij voorbaat Arbequina)
Licht geroosterd brood (liefst echte warme bakkers brood dat je zelf moet snijden)
Bereiding:
Laat je gasten of familie het werk zelf doen!
zet een kleine kan met olijf olie op tafel, wat gesneden tomaat (niet in partjes, maar gewoon makkelijk door de helft), en het licht geroosterd brood.
sprenkel wat Arbequina olie op je brood en wrijf het erin met je tomaat.
ZALIG!
Receptnummer: 1732 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 2 min. | Meer recepten van: David Johnston
Opmerking:
Persoonlijk zweer ik bij Arbequina olie, Ik koop het bij een nederlander die het in spanje produceert. Het is zachte olie, en ik ben eens bij zijn plantage gweest, en de olie wordt onder strikte VIRGIN EXTRA condities geperst en gebotteld. Mocht u interesse hebben is hier het address http://www.solivera.com
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept