Nieuws   Zoeken 

Astrid's rode kool ovenschotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 pot rode kool met appeltjes
1 pond runder gehakt
2 appels
2 uien
zout en peper
kerrie poeder
kant en klare puree
paneermeel en boter
Bereiding:
Maak de uien schoon en bak ze even aan. Dan de gehakt erbij en even goed aanbakken. Appels aan blokjes snijden en samen met de kruiden erbij doen.
De puree klaar maken en de rodekool eventueel eerst even opwarmen in de magnetron. Doe de kool en het gehakt mengsel onder in de oveschaal, daar over de puree. Bestrooien met paneermeel en stukjes boter. Laat er in de oven/ onder de grill een lekker bruin korstje op komen.
Receptnummer: 1749 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: astrid stegeman
Opmerking:
Erg lekker en het wordt door de hele familie gegeten.
Je kunt het ook makkelijk voor de andere dag bereiden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept