Nieuws   Zoeken 

Karin's tagliatelle met room-knoflook-prei
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak tagliatelle (gedroogd)
of 2 verpakkingen verse tagliatelle(AH)
2 bekers creme fraiche (groot)
1 dun gesneden prei
3 tenen knoflook
droge witte wijn
1 bakje spekreepjes
1 dikke plak ham
eventueel paprika en champignons
Bereiding:
Bak het spek en de ham (in blokjes gesneden). Voeg de uitgeperste teentjes knoflook toe. Als alles goed gebakken is, blus je dit af met een scheut witte wijn en voeg je de creme fraiche toe. Even roeren totdat de creme fraiche er mooi egaal doorheen geroerd is. Voeg nu de prei en eventueel de champignons en de paprika toe en laat alles zo'n 20 minuten sudderen met het deksel op de pan. Kook de tagliatelle in ongeveer 8 tot 10 minuten gaar, doe deze in een schaal, en als de saus klaar is, kan die er zo bovenop.
Receptnummer: 1754 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Karin Potjes-Oosterveen
Opmerking:
bereiding met verse pasta's zijn altijd het lekkerst. Alles wat je niet lekker vind, op de creme fraiche na, kun je weglaten of toevoegen in dit recept.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept