Ingredienten: (4 pers.):
8 hardgekookte eieren
1 el olie
2 uien gesnipperd
2 teentjes knoflook geperst
1 el geraspte gemer
3 tl korianderpoeder
1 tl kurkumapoeder
1/2 tl chilipoeder
3 tl komijnpoeder
1 tl zout
2 tl tomatenpuree
1 blik (425 gr.) tomaten uitgelekt
1,25 dl water
2 tl garam masala | Bereiding:
Verhit de olie; voeg ui, knoflook en gember toe en bak alles tot het zacht is.
Voeg koriander, kurkuma, chili, komijn en zout toe en roer tot de ui geheel bedekt is met dit kruidenmengsel.
Roer tomatenpuree en uitgelekte tomaten en water erdoor.
Laat zonder deksel 15 min. sudderen.
Voeg de in vieren gesneden eieren en de garam massala erdoor en roer voorzichtig.
Laat de eieren goed warm worden |