Tortellini met champignon tonijn saus van Cas
Ingredienten: (2 pers.):
I pak tortellini, maakt niet uit welk merk, maar de italiaanse "echte" is het lekkerst. Verkrijgbaar met vlees of kaas.
Blik tonijn
Magere spekblokjes ( eventueel )
Champignons
Creme Fraiche
Parmezaanse kaas.
Vers gemalen peper
Uitje
Franse kruiden kaas of danish blue voor de liefhebber
Bereiding:
Bak de spekjes, als deze knapperig beginnen te worden doe je de champignons en het uitje erbij.
Lekker doorbakken tot de champignons goed zijn. Nu de creme fraiche erbij en een flinke scheut parmezaanse kaas erbij. Roer de Franse kaas of de danish blue erdoorheen.
Kook de tortellini;l saus erover en klaar
Smakelijk !!
Receptnummer: 1786 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Cas
Opmerking:
Voor de liefhebbers: Scheutje cognac erin of rode wijn, varieer met de kazen, voeg verse peterselie toe, neem tortellini met kaas ipv vlees (wel erg machtig), neem ravioli ipv tortellini.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept