Nieuws   Zoeken 

Ineke's ideale pittig visgerechtje
Ingredienten: (6 pers.):
750 gr. kabeljauwfilet
2 el olie
2 uien
2 teentjes knoflook
1 tl sambal
1 tl trassi
1 tl laos
2 el suiker
4 el ketjap
1 el azijn
1 vleesbouillontablet
Bereiding:
Vis in reepjes snijden en bruinbakken in olie. Uit de pan nemen en in het bakvet de ui en knoflook, 5 min. sudderen. Dan alles toevoegen plus iets water. De vis in het kruidenmengsel 10 min. stoven.
Receptnummer: 1788 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Ineke
Opmerking:
Weer een light recept.
150 kaloriƫen p.p.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept