Biefstuk met peper-roomsaus
Ingredienten: (2 pers.):
2 biefstukjes a 80 gr.
25 gr. boter
1 el zeer grof gemalen peper
1 el tomatenpuree
1,5 dl Campina Room Culinair
1 el fijngeknipte bieslook
peper, zout
1 dl runderbouillon
Bereiding:
Breng de bouillon met de peper aan de kook en laat op een laag vuur 5 min. zachtjes koken. Voeg de tomatenpuree en de Campina Room Culinair toe en breng al roerend aan de kook. Breng de saus eventueel op smaak met wat zout. Verhit ondertussen de boter in een koekenpan en bak de biefstukjes rondom mooi bruin. Serveer de biefstukjes en giet de saus er overheen. Strooi de fijngeknipte bieslook er als laatste overheen.
Receptnummer: 179 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Culinair recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept