Romige prei
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. gesneden preiringen
zout
1,5 dl Campina Room Culinair
peper
Bereiding:
Kook de prei in een laagje kokend water met zout in 5-7 minuten beet-gaar. Giet het kookvocht af. Roer de Campina Room Culinair door de prei en laat de saus op hoog vuur even koken en licht binden. Breng het gerecht met zout en peper op smaak.
Receptnummer: 181 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Culinair recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept