Yvonne's broccolie schotel
Ingredienten: (4 pers.):
4 ons kipfile
1 teentje knoflook
750 gr. broccolie
1 blik kipragout
1 bekertje creme fraiche
1 thee lepeltje kerrie
4 eetl. pittig belegen kaas
Bereiding:
Snijd de kipfile in stukjes en bak ze in de hete boter. Pers er de knoflook over en betrooi met wat zout en peper. Schep de kipfile in een ovenschaal. Verdeel de gekookte broccolie in roosjes, schil de stelen en snijd ze in dunne plakjes. Kook ze in ongeveer 5 min. beetgaar en laat het goed afgieten en schep het geheel over de kipfile heen. Roer de ragoût. de creme fraiche en de kerrie door elkaar en schep dit mengsel over de broccolie. Verwarm de oven, betrooi met geraspte kaas en ±25 min op 200 graden in de oven. Lekker met een frisse salade en meergranen rijst. Eet smakelijk
Receptnummer: 1819 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Yvonne voorwinde
Opmerking:
Door het wat extra pittig te maken lekker met sambal of hot pepper saus
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept