Yvonne's ensalada de apio (kipbleekselderij salade)
Ingredienten: (4 pers.):
1/2 kleine struikbleekselderij
1/2 rode paprika
250 gr. gaar kipfilet (gebakken)
1/2 blikje haricots of verse boontjes
1/2 kleine blikje ananas
1/2 bekertje zure room
1 eetlepel mayonaise (zelf maken)
bieslook, zout, peper en tijm
1 eetlepel sherry
40 gr. rozijnen
sla
Bereiding:
Snij het kipvlees in blokjes maak de bleekselderij en de paprika schoon en snijd deze evenals de boontjes en ananas in kleine stukjes. Maak (een dag eerder) een sausje van de zure room, mayonaise, fijngeknipte bieslook kruiden en sherry. Schep de saus met de rozijnen (in sherry) door de reeds gesneden ingrediŽnten.
Receptnummer: 1821 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Yvonne
Opmerking:
Gekregen van Chileense kennissen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept