Nieuws   Zoeken 

Annika's snelle prutje
Ingredienten: (2 pers.):
kerriepoeder
zout
peper
250 gram shoarmavlees
1 gele paprika
1 courgette
150 gr. champignons
mie
grote ui
Bereiding:
Snijd de ui fijn en fruit hem in kerriepoeder. Voeg het shoarmavlees toe en bak het bruin. Haal de pan van het vuur en schep het vlees ergens in.Zet een pan water op, litertje, en als het kookt kun je de mie breken en het erin laten glijden. De paprika, de courgette en de champignons heb je natuurlijk allang fijngesneden, hè, dus die kan je nu mooi even in de olie bakken. Als dat er lekker warm uitziet mag het vlees erbij en kun je stoeien met willekeurige kruiden. De mie als het gaar is afgieten en door de rest mikken en mmmm wat is dat lekker zeg!
Receptnummer: 1841 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Annika
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept