Hanneke's garnalencocktail met mango en safarisaus
Ingredienten: (4 pers.):
150 gr. garnalen
1 mango
1 el limoensap
0,5 dl slagroom
1,5 dl yoghurt
2 el safari
1 tl kerrypoeder (naar smaak mag niet overheersen!)
4 schijfjes citroen
zout/peper
Bereiding:
De garnalen in een zeef onder de koude kraan afspoelen en uit laten lekken. De mango schillen en het vruchtvlees rondom de pit in plakken snijden. De mangoplakken in blokjes snijden en met limoensap besprenkelen.
Voor het sausje de slagroom half stijf slaan. De yoghurt los roeren met Safari en de slagroom erdoor spatelen. Het sausje op smaak brengen met kerriepoeder, peper en zout. De mango en garnalen mengen en over 4 cocktailglazen verdelen. Het sausje erop scheppen en de glazen met schijfjes limoen garneren.
Receptnummer: 1842 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
een speciaal voorgerecht voor gezellige etentjes of feestdagen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept