Mosterdsaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 lente-uitje,
25 gr. boter of margarine,
2 el mosterd,
2 dl Campina Room Fris,
peper, zout
Bereiding:
Maak het lente-uitje schoon en hak het heel fijn. Fruit de lente-ui 2 min. in de hete boter. Voeg 1/2 dl water, de mosterd en de Campina Room Fris toe en breng al roerend aan de kook. Breng de saus op smaak met wat peper en zout.
Receptnummer: 185 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Lekker bij gestoofde vis, Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Fris recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept